Anmäl dig till Höstlovsorkestern!

hostlovsork_anmal_dig_beskuren

ÄR DU MELLAN 13 OCH 20 ÅR och spelar ett blåsinstrument, kontrabas eller slagverksinstrument? Passa då på att anmäla dig till Höstlovsorkestern i Linköping!
Det kommer att bli spännande och utvecklande där du under tre dagar får spela med de professionella musikerna i Östgöta Blåsarsymfoniker under ledning av Hanna Ohlson Nordh. Dessutom får du träffa nya vänner med gemensamma intressen från olika hörn av Östergötland. Höstlovsorkestern avslutas med en offentlig konsert på onsdagen den 1 november kl. 19.00 i Linköping.

HÖSTLOVSORKESTERN genomförs i samarbete mellan Östgötamusiken och regionens musik- och kulturskolor, under 30/10–1/11, måndag kl.10.00–15.00, tisdag kl.10.00–15.00, onsdag kl.10.00–13.00 samt ljudprov innan konserten på onsdag kl. 19.00. Missa inte detta fantastiska tillfälle! Anmäl dig senast 6 oktober genom att klicka på länken nedan och fylla i formuläret.

ANMÄL DIG HÄR

Sista anmälningsdag fredag 6/10.

Vid frågor kontakta Peter Stolpestad, länsmusikchef:
lmch@ostgotamusiken.se 

Dirigenten Hanna Ohlson Nordh har studerat dirigering på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har även hunnit med att gästdirigera bland annat Norrköpings Symfoniorkester, Gävle Symfoniorkester och Linköpings Symfoniorkester.