2018-05-06 15:00

Crusellserien: Dubbelsymfonikerna – Mahler & Muntkell

Östgöta Blåsarsymfoniker
Stockholms Läns Blåsarsymfoniker
Solist: Olle Persson, baryton
Dirigent: Cathrine Winnes

Söndagen den 6 maj 2018 kl. 15:00, Crusellhallen Linköping Konsert & Kongress

Crusellserien rundas av tillsammans med våra kolleger från Stockholms Läns Blåsarsymfoniker och Östgöta Blåsarsymfonikers tidigare chefsdirigent Cathrine Winnes. Olle Persson är sångsolist och vi får avnjuta musik av Mahler och Munktell men också av Stravinsky och Strauss. Barytonen Olle Persson är idag en av de mest efterfrågade svenska sångsolisterna. Olle Persson har ett brett kunnande och anlitas ofta av de stora nordiska scenerna, inte minst när det gäller nyskriven musik. Sedan 1987 har Persson regelbundet gästat Folkoperan som solist men också jobbat frekvent på Kungliga Operan och på GöteborgsOperan. Kvällens samarbete mellan Stockholm och Linköping formar en stor symfonisk blåsorkester som kommer att ge oss alla och envar en rejäl skjuts ut i vårsolens glans.

Boka biljetter, ring: 013-190 00 00.
eller via nätet på www.ticketmaster.se

Biljettpriser:
Ordinarie 275:-
Pensionär eller medlem i vänföreningen 240:-
Studerande 150:-

Skolungdom (t.o.m. gymnasiet) går gratis på alla konserter i mån av plats. Biljett hämtas personligen i biljettkassan samma dag som konserten äger rum.