2017-09-28 19:00

Crusellserien: Enigma

Säsongsöppning

Torsdagen den 28 september kl. 19:00, Crusellhallen Linköping Konsert o Kongress

Östgöta Blåsarsymfoniker
Solister: Katarina Andersson och Erik Rapp, valthorn
Dirigent: Christoffer Nobin

Vi är stolta och glada över att chefsdirigent Christoffer Nobin nu är på plats. Christoffer är en mycket eftertraktad dirigent och kompositör och har dirigerat många svenska symfoniorkestrar och även vid operahusen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Christoffer har också jobbat med London Symphony Orchestra, på Metropolitan Opera i New York, Großes Festspielhaus i Salzburg, Barbican Center i London, Théâtre des Champs Élysées i Paris och Minato Mirai Hall i Tokyo. Ikväll får vi också möta två av våra egna fantastiska musiker, våra hornister Katarina Andersson och Erik Rapp som spelar Andrea Tarrodis Ekon över Kongahälla. Östgöta Blåsarsymfoniker består av goda orkestermusiker och när vissa kliver fram som solister i utmanande uppdrag så blir det fest. Andersson, Rapp och Nobin inleder den spännande resan – missa inte årets säsongsöppning!