2018-01-05 18:00

Crusellserien: Trettondagsafton – La Traviata

Östgöta Blåsarsymfoniker
Solister: Kari Postma, Audun Iversen, Adam Frandsen,
Emelie Kroon, Oscar Quiding, Björn Österlöf
Östgöta Kammarkör
Dirigent: Giordano Bellincampi

Fredagen den 5 januari 2018 kl. 18:00, Crusellhallen Linköping Konsert & Kongress

Trettondagsaftonskonsert och mera, mera, mera opera! En fantastisk möjlighet att lära känna operans värld och då musik från La Traviata, Giuseppe Verdis älskade opera. Maestro Giordano Bellincampi gästar oss för första gången. Bellincampi, född i operalandet Italien, bosatt i Danmark är nu med oss i denna fantastiska start på det nya året där vi alla kommer att älska opera. Bellincampi har gjort det mesta med de flesta. Som operaexpert har han en gedigen lista med sig i bagaget av internationella samarbeten, exempelvis med Sarah Chang och Bryn Terfel. Aftonens solister är en riktig stjärntrio. Kari Postma, norsk sopran har jobbat med orkestrar som Den Norske Opera, Arctic Philharmonic och Hong Kong Philharmonic. Den danske tenoren Adam Frandsen har samarbetat med Hamburger Symfoniker, Polska Nationaloperan och GöteborgsOperan. Den norske barytonen Audun Iversen har engagerats av bland annat operahusen i Köpenhamn, Berlin, London, San Fransisco och Chicago. Häng med, den här trettondagsaftonen kommer att spraka! Mera opera.

Kvällen fortsätter efter konserten i Garden till Östgöta Blåsarsymfoniker. Ni som vill avnjuta en galatallrik till dansen, glöm inte att boka bord, 013-190 00 00.

Boka biljetter, ring: 013-190 00 00.
eller direkt via nätet på www.ticketmaster.se

Biljettpriser:
Ordinarie 275:-
Pensionär eller medlem 240:-
Studerande 150:-

Skolungdom (t.o.m. gymnasiet) går gratis på alla konserter i mån av plats. Biljett hämtas personligen i biljettkassan samma dag som konserten äger rum.