2018-03-22 19:00

Crusellserien: Världens skapelse

Östgöta Blåsarsymfoniker
Solist: Beata Söderberg, cello 
Dirigent: Christoffer Nobin

Torsdagen den 22 mars 2018 kl. 19:00, Crusellhallen Linköping Konsert & Kongress

Beata Söderberg är en erfaren kammarmusiker med en behagligt varm ton. I kväll kommer hon hem till Linköping och är solist i Martinůs Concertino. Beata började som åttaåring att spela cello och har sannerligen hunnit med det mesta i en unik rad av olika genrer som barock, tango, folkmusik. La création du Monde som ursprungligen är en balett innehåller spännande element med jazziga inslag. Kvällen bjuder också på Östgöta Blåsarsymfonikers andra uruppförande under detta år, Kristina Forsmans ouvertyr Här och nu! Dessutom Suite française av Francis Poulenc. Östgöta Blåsarsymfoniker, Beata Söderberg och Christoffer Nobin kommer att knyta ihop kvällens tema på ett sannerligen lockande sätt.

Boka biljetter, ring: 013-190 00 00.
eller via nätet på www.ticketmaster.se

Biljettpriser:
Ordinarie 275:-
Pensionär eller medlem i vänföreningen 240:-
Studerande 150:-

Skolungdom (t.o.m. gymnasiet) går gratis på alla konserter i mån av plats. Biljett hämtas personligen i biljettkassan samma dag som konserten äger rum.