2018-06-20 19:00

Sommarkonsert i Trädgårdsföreningen

Östgöta Blåsarsymfoniker.
Dirigent: Andreas Eriksson Hjorth

Obs!! Kvällens konsert är tyvärr inställd på grund av regnvädret.

Onsdagen den 20 juni kl. 19.00 i Trädgårdsföreningen, Linköping.

När sommaren nu äntligen är här får vi uppleva utomhuskonserter med Östgöta Blåsarsymfoniker. Kvällens konsert dirigerar Andreas Eriksson Hjorth. Andreas är en ung eftertraktad dirigent, boende i Köpenhamn och verksam runt hela Sverige samt internationellt uppmärksammad. Redan under studietiden inleddes hans dirigentkarriär och sedan dess har han arbetat och framträtt med de flesta av Sveriges professionella symfoniorkestrar. Andreas är flerfaldigt prisbelönad av Kungliga Musikaliska akademien och under 2017 tilldelades han det hedersfyllda Crusellstipendiet. Han valdes även ut som semifinalist i den prestigefyllda dirigenttävlingen ”Arturo Toscanini Conducting Competition 2017” i Italien. 


Andreas Eriksson Hjorth. Foto: Isabella Falk