Ta bussen till Crusellserien!

Succén fortsätter!

Har du svårt att ta dig till konserter som är en bit bort, och tycker du precis som vi att samåkning är bra för både människa och miljö! Då finns även kommande säsong möjlighet för er som bor i Kinda kommun att åka med en abonnerad buss direkt till Linköping Konsert & Kongress och konserterna i Crusellserien! Nytt för den här gången är att bussen kommer att utgå från Horn, för att sedan stanna i Kisa och Rimforsa på vägen till Linköping.

Anmälningarna sköts av Linköping Konsert & Kongress, som nås på 013-190 00 00 (uppge att det gäller paketet med buss, så vet de vad som gäller). Biljetten skickas ut  tillsammans med en faktura med inbetalningsuppgifter. Priset för sju konserter, inklusive buss, är 1300 kr. Abonnemanget är inte personligt och kan delas med en god vän eller partner.

Avresa från Horn 2,5 h innan konsertens starttid (observera att denna varierar).
Avresa från Kisa 2 h innan konsertens starttid.
Avresa från Rimforsa ca 20 min senare.

Sista dag för bokning är 24/8.

Läs mer om konserterna under fliken Crusellserien.

Välkomna!