Hoppa till innehåll

Pictures of Spring

Ett innovativt och välbekant program med solisterna Tim Kliphuis Trio

Läs mer om konserten

Säsongen 24/25

FÖRNYELSEPERIOD 5 maj–19 maj 2024
Snart startar förnyelseperioden för kommande säsongs abonnemang på Crusellserien. Du som är abonnent sedan tidigare tecknar enkelt om ditt abonnemang genom att logga in på Mina sidor fr o m 5 maj. Den 20 maj släpps abonnemangen till försäljning för nya kunder.

Mer information hittar du här

Härnäst hos Östgötamusiken

Kliv in i glashyttan

När glaset möter musiken i Rejmyre uppstår något magiskt. Dokumentären Blås! följer tonsättaren Mats Larsson Gothe och framförandet av verket Pieces for glass. Inspelad i Reijmyre Glasbruk där Östgötamusikens blåsmusiker och Reijmyres glasblåsare möts i en konsert mitt i hyttan. Dokumentären bygger på konserten Blåsare möter blåsare. 

Se Blås! i SVT Play

Barn och unga växer av kultur

Varje år spelar vi för tusentals barn och unga i Östergötland. Vi erbjuder en mängd konserter för förskola, F–9, anpassad skola och skapande skola. Ta del av vårt utbud för barn och unga.

Läs mer

Dela glädjefyllda musikupplevelser

Utforska vårt utbud för seniorer. Vi besöker äldreboenden, dagverksamheter, träffpunkter, föreningar, pensionärsföreningar med flera runt om i hela regionen. Oavsett var vi spelar vill vi sprida glädjen som musiken ger. 

Läs mer

Nationellt Blåsmusikcentrum

Vi samlar nationella krafter inom blåsmusik.

Läs mer