Hoppa till innehåll

Musikraketen

Med anpassad skola

Spelperiod

Vi lägger spelperioden så att den passar både er och oss.

Lokal

Beror på upplägg.

Bygg-/rivtid

Beror på upplägg.

Speltid

Utgångspunkt: 3 rep á 2 timmar, 1 genrep á 2 timmar, 1 föreställning á 30–60 minuter. Beroende på upplägg.

Scenmått

Beror på upplägg.

Medverkande

5 musiker.

Pris

18 300 kr (för samtliga repetitioner och konsert).

Det flyger runt en musikraket! Den reser genom tid och rum. Vi landar först på 50-talet och gör ett nedslag i form av ett musikaliskt nummer. Raketen far vidare till 60-talet, där ännu ett musikaliskt nedslag händer. Sedan görs nedslag i olika årtionden. Mellan de musikaliska numren får alla barn sin stund i solen. Vi sjunger tillsammans och nämner deras namn. Detta är den slutgiltiga föreställningens basstruktur, men det viktigaste i projektet är resan vi gör tillsammans – en resa där alla får känna sig sedda och hörda.

Processen, exakt innehåll, längd och eventuella repliker bestäms av ansvarig pedagog i samverkan med musiker, pedagoger och assistenter, samt naturligtvis barnen. Projektet är högst flexibelt och kan göras i både liten och stor skala, beroende på både förmåga och intresse. Vi har stor erfarenhet av den här sortens projekt och delar gärna med oss av vår expertis. 

Inför dessa projekt kan ni söka pengar från t.ex. skapande skola eller från andra liknande fonder.

Kontakta oss gärna för mer information. 

Ambassadör 

Samarbetspartner under flera år, samt utvecklare av Musikraketen: 
Mia Dahl 
maria.dahl@mjolby.se

Om du vill höra mer om projektet från Mia, eventuellt ta emot tips och tankar hur man kan tänka och gå till väga, så är du välkommen att kontakta även henne.

Bokning

Boka här.